انشا درباره سلامتی؛ ۱۰ انشا کوتاه و بلند درباره سلامتی پایه های مختلف

در این بخش از سایت ادبی تک متن چندین انشا با موضوع سلامتی را برای شما دوستان قرار داده‌ایم. این انشاهای زیبا برای پایه‌های مختلف هستند و می‌توانید با کمی تغییر در فضای آن‌ها یا الهام گرفتن از این انشاها، آن‌ها را بازنویسی کرده و تحویل کلاس دهید.

انشا درباره سلامتی؛ ۱۰ انشا کوتاه و بلند درباره سلامتی پایه های مختلف

موضوع انشا سلامتی و تندرستی

سلامتی، گران بهاترین نعمت خداوند است و بنابر سخن امیرمومنان، علی علیه السلام، سلامتی همچون تاجی است بر سر انسان های سالم که جز بیماران آن را نمی بینند.

آری سلامتی بزرگترین نعمتی است که در اختیار بشر قرار دارد زیرا بدون آن بهره بردن از سایر نعمت ها امکان پذیر نیست.

گاهی انسان با بی دقتی در حفظ این نعمت بزرگ، دچار بیماری می شود و در هنگام بیماری، قدر سلامتی و تندرستی اش را بیشتر می فهد. خداوند نعمت های زیادی را برای ما انسان ها ارزانی داشته تا ما شکر این نعمت ها را به جای آوریم و در جهت پیشرفت ها و پیشروی به سوی او، از آن ها بهره بگیریم.

انسانی که از نعمت سلامتی برخوردار است، باید هر شبانه روز شکر این نعمت عظیم را در درگاه خدا به جا آورد زیرا با این نعمت بزرگ است که می تواند شاد و سرحال زندگی کند و از زندگی اش لذت ببرد و برای داشتن سلامتی و تندرستی، باید پیش از آن که بستر بیماری را در آغوش بگیرد، در حفظ آن کوشا باشد.

سلامتی گنجی از گنجینه ی الهی است که به ما انسان ها امانت داده شده و باید به نحو احسن امانت داری کنیم تا مبادا روزی برای از دست دادنش حسرت بخوریم و گلایه کنیم؛ چراکه آنگاه مقصر اصلی خودمان هستیم! انسان بی بهره از سلامتی، در بیشتر لحظات زندگی افسرده و بی حال است و شاید خیلی کم تر از دیگران احساس خوشحالی و رضایتمندی داشته باشد زیرا اولین تاثیرات بیماری، از بین بردن نشاط و شادابی فرد در پی رنج جسمی و در نهایت، رنج و عذاب روحی است.

شاید همین لحظه که مشغول کارهای روزمره ی خود هستیم یا با اطرافیانمان گرم گفت و گوییم، فراموشمان شده که امانت دار بزرگترین نعمت دنیا هستیم و باید شکرگزار این موهبت الهی باشیم و یا اگر به هر دلیلی نتوانسته ایم امانت داری کنیم، باید برای جبران کوتاهیمان تلاش کنیم و در این راه از خدا کمک بخواهیم چرا که خداوند همیشه بهترین نعمت ها را در اختیار بندگانش قرار میدهد؛ حتی سلامتی را !

مطلب مشابه: انشا درباره وطن ایران (12 انشا در مورد ایران وطنم پایه های مختلف)

مطلب مشابه: انشا درباره آلودگی هوا؛ ۱۲ انشا جدید برای مقاطع مختلف

انشا با تضاد معنایی سلامتی و بیماری

انشا با تضاد معنایی سلامتی و بیماری

مقدمه: سلامتی که باشد همه دنیا زیر پایمان است و نمی دانیم که انسان خودش به تبی بند است و مالش به شبی، ثروتمندترین فرد در دنیا هم که باشید، اگر توان راه رفتن نداشته باشید، برای تان سودی ندارد. بیان یک موضوع به شیوه متضاد باعث روشن تر شدن یک موضوع می گردد.

بدنه: سلامتی یک نعمت بزرگ و غیرقابل انکار است که هر فرد ممکن است روزی آن را از دست بدهد. اگر روزی بیمارشوید و روی تخت بیمارستان بیفتید، معنی سلامتی و ارزش بی انتهایش را درک خواهید کرد. بیمارکه شدید می توانید متوجه شوید که چه قدر زندگی زیبا و ارزشمند و دوست داشتنی است.

زمانی که نعمت و موهبت سلامتی دارید، هیچ وقت فکر نمی کنید که چه نعمت بزرگ و گران قدری دارید، اما اگر ثانیه ای تعادل نداشته باشید و نتوانید قدم از قدم بردارید و محتاج یک نفر برای ایستادن و راه رفتن باشید، آن لحظه مفهوم سلامتی را به خوبی درک خواهید کرد.

اگر چشمتان برای ثانیه هایی تار شود و دنیا در مقابل چشمتان تار شود، آن لحظه خواهید دید که چگونه ثروت و مال و پول و طلا برایتان ارزشی ندارد.

سلامتی را یک نعمت ساده می پندارید در حالیکه همه نعمت های دیگر در کنار سلامتی  می توانند موجب شادی و لذت شما می شوند. اگر تخت شما از طلا باشد و شما بیمار باشید، برایتان بی مقدار بوده و حالتان خوب نمی شود.

نتیجه گیری: قدر نعمت بی حد و حساب سلامتی را بدانید و هر صبح برای سلامتی خود و اطرافیانتان چندین بار شکرگزاری کنید. خدای مهربانی ها را برای داشتن نعمت بزرگ سلامتی فراوان یاد کنید و از او بخواهید که لباس عافیت به تن بیماران بپوشاند.

انشا تضاد مفاهیم سلامتی و بیماری

مقدمه: گذاشتن دو نوشته متضاد در کنار هم می تواند موجب زیباتر شدن نوشته گردد و از طرفی خواننده بهتر به هدف مطالب پی می برد. سلامتی و بیماری را در کنار هم که قرار می دهیم، بهتر می توانیم ه ارزش نعمت بزرگ سلامتی پی ببریم.

بدنه: سلامتی و بیماری کلمات متضادی که نشان دهنده حالت یک فرد هستند. اگر فردی سالهای سال در حالت خوبی و خوشی زندگی کند، هیچگاه نمی گوید خدایا شکرت که سالم و روبه راه هستم و اگر روزی بیمار شود و نتواند به زندگی عادی خود ادامه دهد، ان روز است که به عالم و آدم ناسزا می گوید و تازه متوجه می شود که چه روزگار خوب و خوشی را از دست داده است.

سلامتی مانند طلای داخل گاوصندوق است که هیچ وقت یادش نمی کنیم و اگر روزی از دست دادیم و یا مورد دستبرد قرار گرفت، متوجه می شویم که چه چیز قیمتی و نایابی را از دست داده ایم. دنیا را با هواپیا طی کنید، به زیباترین مکان های دنیا سفر کنید، بهترین لباس و کفش را هم که داشته باشید و یا در قصر الماس باشید و یا در برج بزرگ و پر از زرق و برق هم که روزگار سپری کنید، اگر بیمار شوید، خواهید دید که همه داشته های مالی شما بی ارزش بوده و شما در به در به دنبال سلامتی و بهبودی آواره این شهر و آن شهر خواهید شد.

اگر دستی و پایی و یا عضوی از بدنتان را از دست دادید، تازه متوجه می شوید که خداوند چه نعمت های بی شماری به شما عطاکرده و در قبالش هیچ هزینه ای هم پرداخت نکرده اید. اما اگر روزی یکی از همین نعمت های بی نام و نشان را از دست دادید، به خودتان می آیید که چه روزهای خرمی داشتید و به آسانی از کنارشان گذشتید.

اگر روزی نفستان بند بیاید و کسی نتواند برایتان کاری کند، همان لحظه با التماس از خدا می خواهید که یک بار دیگر فرصت زندگی کردن را به شما اعطا کند. اگر روزی از خواب بیدار شوید و نتوانید صداهای اطراف خود را بشنوید و از دنیا بی خبر باشید، غم همه دنیا روی دلتان سنگینی نموده و آن روز است که با صدای بلند و دست به آسمان بی کران و زلال از خدای مهربان تشکر خواهید کرد.

نتیجه گیری: نعمت بی نام و نشان سلامتی را قدر بدانید و از خداوند به علت اعطای چنین موهبتی عظیم تشکر کنید. انسان ها تا زمانی که نعمتی را دارند، نمی توانند ارزشش را درک نمایند، اما اگر روزی از دست رفت، تازه به جایگاهش پی می برند. قدر نعمت هایی چون سلامتی، اکسیژن، خواب راحت را بدانید و روز و شب خدا را فراوان سپاس بگویید.

مطلب مشابه: انشا با موضوع طبیعت؛ 10 انشا زیبا درباره زیبایی های طبیعت

چرا سلامتی مهم است ؟

سلامتی در مهمترین بخش زندگی هر فرد قرار دارد. داشتن زندگی خوب مستلزم داشتن سلامتی است، اگر شما سلامتی نداشته باشید نمیتوانید قله های مهم زندگی را فتح کنید. وقتی انرژی کمی دارید بیان عشق و صمیمیت برایتان دشوار است، نمیتوانید از خانواده خود حمایت کنید. اگر بدن شما ضعیف باشد ذهن شما هم تضعیف میگردد.

شما که سلامت باشید این سلامتی از درون شما به بیرون در جهت کمک به دیگران نیز می تواند مفید باشد .

میزان انرژی ما به میزان سلامتی ما بستگی دارد. همه ما آدمها یک اندازه زمان در اختیار داریم، بنابراین تفاوت بین ما درمیزان انرژیی است که برای قسمت های مختلف زندگی خود میگذاریم.

سلامتی ما به چهار نوع انرژی بستگی دارد:

1- فیزیکی.

2- منطقه.

3- عاطفی.

4- ذهنی.

ما برای هر یک از این بخشها انرژی جداگانه ای صرف میکنیم.

آیا برای شما این سوال پیش آمده که چرا برخی از افراد با این که به خوبی غذا میخورند، ورزش میکنند و حتی خوب فکر میکنند اما از زندگی خود رنج میبرند ؟

احساس نارضایتی عمومی، احساس اضطراب و احساس ناخوشایند نسبت به پیرامون. برای داشتن انرژی خوب و وضعیت جسمانی و روحی مناسب باید تمام انرژی شما که در بالا نام برده شد با هم هماهنگ باشند. اضطراب و افسردگی نشانه ای است که شما را از بالا رفتن از اوج گرفتن باز میدارد و شما شروع میکنید به نادیده گرفتن زندگی عاشقانه، خانواده، دوستی، ادامه تحصیل و …

اینها بخشهایی از وجود همه ماست که برای بدست آوردن و پایدار موندن این بخش ها نیازاست که ما دارای سلامت ذهنی، احساسی و معنوی عمیق باشیم و تمام این موارد به خودی خود سلامت جسمی ما را آشکار می سازد .

بنابراین سلامتی ما فراتر از تغذیه، ورزش و خواب است. مسئله مهم بیشتر مردم این است که نمدانند چگونه یک زندگی آگاهانه داشته باشند. هیچ چارچوبی برای یک زندگی آگاهانه وجود ندارد، اطلاعات در همه جا دیده میشود اما در روش غیر ساختاری و جداگانه مصرف میشود و یا فقط به طبقات خاصی از جامعه تعلق دارد و همه مردم نمیتوانند ازآن بهره ببرند.

ما برای یک زندگی خوب نیاز به سلامت جسم، سلامت روان، سلامت روح و سلامت معنوی داریم. برای داشتن یک زندگی ایده آل که همه این موارد در گروء داشتن سلامتی جسم است، در ابتدا باید خود را دوست داشته باشیم.

به گفته ادیسون سه چیز برای شاد بودن حیاتی است:

1- کاری برای انجام دادن.

2- کسی برای دوست داشتن.

3- امید به فردایی بهتر.

انشا با موضوع تضاد معنایی سلامتی و بیماری

انشا با موضوع تضاد معنایی سلامتی و بیماری

دنیا را داشته باشید اما سلامتی نداشته باشید هیچ فایده‌ای ندارد. شاید بگویید اگر پول نباشد نمی‌شود راه درمان و دستیابی به سلامتی را، کامل پیمود. اما گاهی بیماری‌هایی هستند که عظیم‌ترین ثروتها هم نمی‌تواند به درمانشان کمک کند.

وقتی بیماری نقرس داشته باشید از خوردن انواع گوشت‌ها و حبوبات محروم می‌شوید. وقتی بیماری دیابت داشته باشید از خوردن شیرینی‌ها و مواد کربوهیدرایت‌دار و حتی ساده‌ترین ماده غذایی یعنی نان محروم می‌شوید. با خوردن خیلی از میوه‌ها مشکل پیدا می‌کنید. یا با یک سرما خوردگی ساده، آبریزش بینی و گلو درد، کامتان تلخ می‌شود. با گرفتن یک سر درد کل برنامه‌ریزی کاری یک روزتان بهم می‌ریزد.

برای درمان هر بیماری چه ساده، چه پیچیده، چه سبک، چه مزمن مجبور به خوردن داروهایی می‌شوید که عوارض جانبی آنها، شما را به درد سر می‌اندازد. یکی روی گوارش شما اثر می‌گذارد و یکی روی کلیه و یکی روی فشار خون و… . هر کدام از ما که سلامتی اعضای بدنمان را به طور کامل داریم و از همه اعضای بدن بهره‌مندیم تا چه حد قدر بدنمان را می‌دانیم. چقدر مواظب تغذیه و سبک زندگیمان هستیم تا به اعضای ارزشمند بدنمان آسیب نزنیم. چقدر مواظب تغذیه خود هستیم و فقط برای پر کردن شکم و سیر شدن و یا فقط به خاطر طعمهای خوشمزه، خوراکیهای مضر را پی در پی استفاده می‌کنیم.

بیماری‌ها واقعا ناتوان کننده و کلافه کننده هستند. چشمانی که با آنها می‌بینیم. گوشهایی که با آنها می‌شنویم. دستانی که با آنها کار می‌کنیم. پاهایی که با آنها راه می‌رویم. مغزی که درست فعالیت دارد. قلبی که مرتب می‌تپد. کلیه‌هایی که کار خود را انجام می‌دهند. ریه‌هایی که تنفس ما را تنظیم می‌کنند. کبدی که بدن ما را پالایش می‌کند. تا چه حد برای ما مهم هستند.

بسیاری از انسانها با اختلال در اعضای بدنشان دست و پنجه نرم کرده و زجری عظیم را تحمل می‌کنند. سلامتی گرانقدرترین چیز در زندگی انسان است. بیماری باعث رنجوری و پریشانی فرد می‌شود. سلامتی و بیماری فقط مختص جسم نیست. روح و روان انسان نیز باید سلامت باشد. خیلی از بیماری‌های روحی باعث پیدایش بیماری‌های جسمی می‌شوند. بیماری چه در روان باشد چه در جسم نیاز به مداوا دارد. انسان سلامت می‌تواند در هر شرایطی زندگی آینده خود را تامین کند.

بیماری فقط آسیب‌ رساندن به خود فرد بیمار نیست بلکه اطرافیان آن فرد را نیز درگیر می‌کند. حتی بیشتر از خود فرد بیمار، اطرافیانش دچار رنج و عذاب می‌شوند. دیدن عزیزشان در حال بیماری از یک طرف و پرستاری کردن از او از طرف دیگر به آنها فشار وارد می‌کند. در این جا نباید قشر ارزشمند جامعه پزشکی را فراموش کرد که اگر آنها نبودند، معلوم نبود چه بر سر انسان‌ها می‌آمد. حیوانات هم از این قاعده مستثنی نیستند. آنها هم اگر سلامت نباشند چرخه حیاتشان به مشکل بر می‌خورد و به ناچار و متاسفانه زودتر محکوم به نابودی می‌شوند. کاش روزی برسد که هیچ موجود زنده‌ای بیماری و نقص و درد را تجربه نکند.

مطلب مشابه: انشا درباره ضرب المثل؛ 3 انشا درباره ضرب المثل های معروف

انشا در مورد اهمیت ورزش و تحرک بدنی در سلامتی

مقدمه : درمان تمام بیماری های روحی و روانی که اغلب پزشکان بیماران خود را به آن ترغیب می کنند، همان ورزش است .بیمارانی که دچار افسردگی مزمن هستند، باید به صورت مرتب و روزانه به پیاده روی و فعالیت بدنی بپردازند تا بتوانند از پس بیماری خود برآیند.

بدنه : ورزش و سلامتی رابطه مستیم و دو سویه دارند، یعنی کسانی که به ورزش و فعالیت بدنی می پردازند، کمتر دچار بیماری به ویژه دیابت می گردند. ورزش موجب افزایش سوخت و ساز بدن شده و انسولین و قند به میزان کافی در بدن تولید و مصرف می گردد. چه بسیار بیمارانی که به علت سستی و تنبلی شرایطشان بدتر شده و دچار افسردگی هم می شوند.

پیاده روی که یک ورزش یک نفره است موجب بهتر شدن روند خون رسانی به تمام بخش های بدن شده و درد مفصل و زانو و آرتروز را هم کاهش می دهد. چربی اضافی موجود در بدن را سوزانده و فرد دیگر دچار تعریق یا احساس گرمای زیاد نمی شود. ورزش به صورت مرتب تمام فعالیت های بدن را کنترل کرده و به صورت فرمان به مغز دستورات لازم و صحیح را می دهد. آن کس که ورزش را از زندگی خودش حذف کند، عمری کوتاه داشته و به علت ابتلا به بیماری های مختلف، خودش از صحنه روزگار محو می گردد.

ورزش موجب افزایش روحیه و نشاط درونی شده و فرد پس از ورزش روزانه احساس خوشایندی دارد. شاه کلید زندگی خوب و متعادل ورزش است زیرا تمام سوخت و ساز بدن را تنظیم کرده و هیچ ماده ای در بدن کم یا زیاد نمی شود.

نتیجه گیری : ورزش و سحر خیزی دو عامل اصلی در زندگی هستند، افرادی که در برنامه ای منظم ورزش می کنند هیچگاه دچار استرس و بیماری و یا مشکلات جانبی نمی گردند. ورزش قدرت قلب را بالا برده و موجب کاهش فشار خون می گردد، در بسیاری از موارد پس از درمان ورزش به عنوان درمانی مکمل در نظر گرفته می شود.

انشا درباره فواید و اهمیت ورزش برای سلامتی

انشا درباره فواید و اهمیت ورزش برای سلامتی

مقدمه : کوهنوردی، شنا، پیاده روی و اسب سواری از جمله ورزشهای متنوعی هستند که علاوه بر تاثیر مستقیم بر سلامتی به عنوان یک تفریح هم محسوب می شوند. ورزش موجب افزایش قدرت بدنی شده و چنانچه فردی ورزشکار به یک بیماری دچار شود، در بسیاری از موارد بهبود می یابد.

بدنه : سستی و تنبلی مادر بسیاری از بیماری ها به ویژه افسردگی است. چنانچه فردی دچار سستی و بی‌ارادگی گردد، به مرور زمان روحش هم درگیر شده و بیمار می گردد. ورزش و سلامتی یک رابطه مستقیم دارند، یعنی کسانی که ورزش نمی کنند اغلب سست و ضعیف و بی حال هستند و با کمترین تحرک بیمار می شوند و سیستم ایمنی آنان نیز ضعیف می گردد و فرد با کمترین بادی و استرسی بیمار می شود.

ورزش موجب تناسب اندام شده و فردی که به صورت مرتب ورزش کند دچار چاقی نشده و همواره اندامی متناسب دارد. بیماری های قلبی و فشارخون، دیابت و چربی خون، درد مفصل و استخوان با ورزش روند بهبودی را طی کرده و فرد خیلی سریع درمان می شود. افرادی که همواره به دنبال سلامتی هستند با ورزش میانه خوبی دارند و اغلب هر روز هفته ورزش می کنند. سلامتی نعمتی بزرگ است که اگر از دست برود ممکن است هیچ وقت باز نگردد،پس بهتر است برای حفظش از هیچ تلاشی دریغ نکنیم.

هر بار که احساس ضعف، بی حوصلگی، خستگی مفرط، کردید بدانید که بدنتان نیاز به یک ورزش و تمرین جسمی سخت دارد و بهتر است که دست به کار شوید و برنامه ورزش را شروع کنید. در افرادی که جراحی های باز انجام می دهند، پس از مدتی کوتاه به بیمار توصیه می گردد که شروع به راه رفتن نماید.

چه بسیار بیماری های ریز و درشت که با کمی تحرک بدنی روند خوبی یافته و فرد سلامتی خود را در می یابد. چه بسیار روزهایی که به بطالت می گذرانیم ولی به فکر ورزش و سلامتی خود نیستیم و فقط حرف می زنیم. زندگی فرصتی بی اندازه زیباست که اگر آن را با ورزش آمیخته نکنیم ممکن است از دست برود.سلامتی را با هیچ چیز عوض نکنیم و قدر بهترین نعمت خدا را بدانیم تا همیشه خوب و خوش و سرحال باشیم.

نتیجه گیری : سلامتی و ورزش به صورت مستقیم در ارتباط هستند و کسانی که سلامتی کامل دارند حتما ورزش می کنند و با ورزش بدن خود را تقویت می کنند و می دانند که پس از درمان در بیمارستان و مطب اولین و بهترین گزینه برای داشتن یک زندگی خوب و سالم است.

مطلب مشابه: انشا درباره نماز (12 انشا جدید درباره نماز خواندن ماقطع مختلف تحصیلی)

انشا تحقیقی درباره سلامتی

هنگامی که از سلامتی صحبت می کنیم، انسانی سر زنده و شاداب را در نظر می گیریم که با قدم های محکم و با نگاهی محبت آمیز و دوستانه به کار و تلاش روزانه می پردازد. فعالیت، تحرک و نشاط نشانه انسان سالم است.

به طور کلی می توان گفت فرد سالم کسی است که بیمار نباشد، نقص عضو نداشته باشد، با تغییرات محیط هماهنگی داشته باشد، از قدرت کافی برای اداره­ی امور زندگی برخوردار و مقاومت لازم در برابر پیشامد ها و اتفاقات رنج آور را داشته و دارای روانی متعادل و سازگار با محیط باشد. جهت برخورداری از سلامتی موارد و شرایط زیر باید فراهم باشد:

ـ رشد جنین و تولد کودک در شرایط بهداشتی صورت گیرد.

ـ محیط خانواده تأمین کننده رشد سالم دوران کودکی باشد.

ـ غذای کافی برای رفع نیازهای کودک فراهم گردد.

ـ قلب کودک از مهر و محبت والدین سیراب شود.

ـ فضای کافی برای ورزش، بازی و تحرک کودک وجود داشته باشد.

ـ کودک از آموزش و پرورش کافی و همه جانبه برخوردار شود.

ـ زندگی اجتماعی و بیرون از خانه، به سلامتی و بهداشت جسمی و روانی کودکان و نوجوانان آسیب نزند.

ـ فرصت های شغلی و تحصیلی مناسب فراهم باشد.

ـ محیط کار و زندگی از استرس و فشار های روحی و روانی به دور باشد.

ـ تسهیلات لازم برای تشکیل خانواده و تقویت آن فراهم گردد.

ـ امکانات و تجهیزات لازم برای ارائه­ی خدمات بهداشتی درمانی به خانواده ها و آحاد مردم در دسترس باشد.

وقتی انسان سالم است به خوبی فکر و کار می کند. اما زمانی که بیمار می شود اعمال طبیعی بدن به هم خورده و به طور عادی عمل نمی کند. بیماری معمولا یک حالت ناراحت کننده و رنج آور در جسم یا روان است، بدین معنا که در اعمال طبیعی جسم و روح انسان اختلال رخ می دهد.

بیماری ممکن است به علل مختلف زیر ایجاد گردد:

ـ خصوصیات ژنتیکی

ـ نقص های مادر زادی

ـ ضربه

ـ عفونت و آلودگی های میکروبی و انگلی

ـ سرطان ها

ـ مسمومیت ها

ـ سوء تغذیه

ـ عدم تعادل هورمونی (بیماری های متابولیکی)

علاوه بر علل ذکر شده، در ایجاد برخی از بیماری ها علل غیر مستقیم و زمینه ساز نیز دخالت دارند. به عنوان مثال در بیماری سل، علاوه بر علت مستقیم (میکروب سل) عوامل زمینه سازی مانند تراکم جمعیت، فقر غذایی، مسکن غیر بهداشتی، کار سنگین و طاقت فرسا، خستگی و غیره نیز وجود دارد.

در هر جامعه ای عوامل اجتماعی ـ اقتصادی نقش مهمی را در ایجاد بیماری ها دارند. مثلا در کشور های ثروتمند، بیماری هایی مانند فشار خون و قند، بیشتر شیوع دارد که علت عمده آنها زندگی ماشینی، آداب و رسوم و فرهنگ غذایی خاص آن کشور ها است. ولی در کشور های فقیر بیماری های عفونی و مسری و کمبود های تغذیه ای به علت فقر غذایی و بهداشت رواج دارد.

یکی از نعمت های بسیار ارزشمند پروردگار، برخورداری از جسم و روان سالم است که بهره مندی از آن در گرو رعایت موازین بهداشتی می باشد.

بهداشت به معنای علم و هنر پیشگیری از بیماری ها، افزایش طول عمر و افزایش سطح سلامتی در انسان می باشد.

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا