انشا با موضوع حضرت فاطمه (س) / چندین انشا درباره فاطمه زهرا برای تمامی پایه‌ها

انشا با موضوع حضرت فاطمه (س) / چندین انشا درباره فاطمه زهرا برای تمامی پایه‌ها

در این بخش از سایت ادبی تک متن چندین انشا با موضوع حضرت فاطمه و شهادت ایشان را برای شما دانش آموزان عزیز قرار داده‌ایم. شما عزیزان می‌توانید با الهام گرفتن از این انشاها، مطلب خود را نوشته و تحویل کلاس دهید. با ما باشید.

انشا در مورد حضرت فاطمه الزهرا (س)

مقدمه: حضرت زهرا (ع) دختر و فرزند پاک از پدری مهربان و مادری فداکار به نام خدیجه متولد شده است، پیامبر اسلام چون فرزند پسری نداشتند، اعراب گمان می کردند که دیگر نسل پیامبر ادامه نخواهد یافت و پیامبر نسلی نخواهد داشت. غافل از اینکه این بانوی ناب و رستگار همسر علی (ع) شدند و با تولد امام حسن و امام حسین (ع) تاریخ اسلام و جهان دگرگون شد و خداوند هرکس را که بخواهد به عرش می رساند.

بدنه: حضرت زهرا (ع) بانویی دانشمند و صدیق و رستگار بودند که موجب فروغ نور خانه حضرت محمد شده بود. او که به نام ام ابیها شناخته شده بود، در سن بسیار پایین ازدواج کردند و ثمره ازدواجشان تاریخ جهان را دگرگون کرد. این بانوی ناب پایه گذار نسلی است که بیش از ۱۴ قرن هنوز بر تارک جهان می درخشد، او که نمونه کامل یک زن و همسر و مادری عالی بود، رفتارهای بسیار نابی از خود بر جای گذاشته که هنوز هم سرآمد زنان و بانوان است.

او حتی در مقابل یک نابینا مراقب حجاب و چشم خود بود. بانویی که بوی خوش اخلاق و رفتارش در کوچه باغ های مکه و مدینه به مشام می رسد. او که همدم تنهایی و بی کسی حضرت علی و پدر گرامی شان بودند در سن بسیار پایین به شهادت رسیدند. این دردانه نبی، یاس بی ادعایی بود که به جرم مسلمان بودن به دست کفار در لای در ماندند و پهلویشان شکست.

ای همه خوبی و عشق و مهر، تو بانوی پرفروغ دنیای اسلام هستی که مرد اول اسلام، یعنی علی (ع) سالها در فراقت چون شمع سوخت و اشک ریخت. ای گل ناب باغ محمدی، ای یاس پرپر اسلام، تو را الگوی رفتار خود قرار می دهیم و از رفتارهای تو پیروی می کنیم. تمام دختران و مادران ما نام فاطمه را دوست دارند و برایت ارزش خاصی قایل هستند.

انشاء کودکانه درباره حضرت فاطمه

انشاء کودکانه درباره حضرت فاطمه

مقدمه: فاطمه یاس کبود نبی است که خار چشم دشمن بود و موجب فخر و مباهات علی و اهل بیت رسول اکرم (ص) این بانوی ناب که رایحه بهشتی هم بود، همواره در میان زنان مسلمان جایگاهی ویژه دارد و موجب فخر و مباهات مسلمان است. این بانوی خودساخته و والامقام همواره در راه تعالی اسلام در حال مجاهدت و تلاش بود.

بدنه: حضرت فاطمه گل خوش بوی باغ رسول است که بوی خوشش قرن ها در کوچه باغ اسلام حس می شود. این بانوی رستگار همیشه در هر حال در کنار پیامبر و حضرت علی ع بود و در راه مبارزه هیچ وقت از پای ننشست. فرزندان عزیزش همواره در راه نشر دین و هدایت مردم، بیشترین زحمت را کشیدند. امام حسن و امام حسین که تمام هستی خود را در راه اسلام فدا کردند، دو فرزند ایشان هستند.

واقعه عظیم کربلا دستاورد هدایت این بانوی عظیم است. حضرت زینب که پیام آور بزرگ قصه بی مانند کربلا است، دختر این فرشته بزرگ اسلام است. وقتی تاریخ را خوب و دقیق مطالعه کنیم،خواهیم دید که شالوده و رکن اسلام را ایشان پایه گذاری کرده اند و در راه نشر ان هم زحمت فراوان کشیده اند.

حضرت فاطمه (س) که نسل امامان شیعه از ایشان است می تواند به عنوان یک الگوی کامل اخلاق و رفتارهای اجتماعی و سیاسی در نظر گرفته شود. شاید اگر این بانوی بزرگ نبودند، دین مبین اسلام به این مرحله نرسیده بود و در همان سالهای نخست راکد و بی صدا از میان می رفت.

نتیجه گیری: فاطمه نه تنها مادر حضرت امام حسن و حسین است، بلکه الگوی کامل یک مبارز بزرگ است که در کنار حضرت علی و پیامبر سختی و مشکلات نشر و گسترش دین را بر عهده گرفت. او که سالها مورد بی مهری مردم زمانه خویش قرار گرفت به طرز ناجوانمردانه ای از جانب دشمنان علی (ع) مورد تهاجم قرار گرفت و به شهادت رسید، بر ما زنان مسلمان واجب است که تا زمانی که دنیا برجاست و پایدار از ایشان پیروی کرده و ایشان را الگوی خود قرار دهیم.

مطلب مشابه: متن تسلیت ایام فاطمیه به همراه عکس نوشته و اشعار سوزناک

انشا توصیفی حضرت فاطمه

او، الگوی همه زنان عالمْ در زندگی، راز و نیاز، عبادت، اخلاق و ایمان بود. همسری مهربان و فداکار برای حضرت علی علیه السلام و مادری دل سوز و شایسته برای فرزندانش و الگویی نمونه برای همه زنان و مادران بود. او، دختر پیامبر بود و در اخلاق و عبادتْ مانندی نداشت. در هنگام ولادت با برکتش، آسمان از برکت وجود او نورْباران بود. می دانی نام آن حضرت چیست؟ آری درست حدس زدی، حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام .

امروز همه دنیا عزادارند. امروز همه دل ها غمگین و پرغصه اند. امروز از چشم ها باران اشک جاری است. امروز، روزِ شهادت مظلومانه مادر اهل بیت و ائمه، حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام است؛ روزی که فرشتگان هم از این غمِ بزرگ، غمگین و گریانند. امروز سوم جمادی الثانی، و به روایتی، روز شهادت حضرت زهرا علیهاالسلام است.

چند وقتی می شد که حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام در بستر بیماری افتاده بود. آن روز تلخ، حضرت فاطمه چشم هایش را باز کرد و کودکان دلبندش را نوازش نمود و وصیت های خود را به آنان فرمود، ولی خیلی زود چشم هایش را بست و برای همیشه دنیا را وداع گفت. حسن و حسین، زینب و ام کلثوم گریه می کردند و حضرت علی علیه السلام پریشان و غمگین از مسجد به خانه آمد، ولی حضرت زهرا علیهاالسلام برای همیشه از دنیا رفته بود و علی و کودکانش را تنها گذاشته بود.

انشا ادبی درباره حضرت فاطمه (س)

تو ستون استحکام عرشی بانو! این گونه بر زمین نیفت!

برخیز؛ وگرنه آسمان بر زمین سقوط خواهد کرد. برخیز و چنین رنجور به دیوار تکیه نده که تمام عالم به تو اتکا دارد.

برخیز! همه زخم هایت را پنهان کن تا دشمن، آرزوی پیروزی را برای خویش به گور ببرد.

هنوز باید باشی. هنوز اسلام نیازمند خطبه های توست. هنوز امیرالمؤمنین علی(ع) انقلاب و غیرت فاطمی تو را پشتوانه خویش می خواهد. برخیز و با همین نیمه جان مجروح، با همین پیکر زخم خورده در کوچه های شهر جاری شو.

در تمام خانه های خواب برده را با دست های عصمت خویش بکوب تا بیدارشان کنی؛ تا تنها ماندن حجت خداوند را بدانند و به پا خیزند، تا پای مال شدن وصیت و میراث رسول را سکوت نکنند.

پس از تو غمگین نباید بود.

اکنون که تو رفته ای، تمام دردهایت به پایان رسیده اند. اینک در جوار پیامبر خاتم نشسته ای و بی شک، غصه هایت را سر بر دامان او از یاد می بری. امّا اندوه من از بی تو ماندن است…، از تنها شدنِ حقیقت بر روی این خاک پرفریب…، از درد دل های تلنباری که پس از تو تنها قلب پرسکوت چاه، یارای شنیدنش را خواهد داشت.

تو را پنهان از چشم های بخیل روزگار به خاک سپردم تا حسرت دیدار مزارت تا قیامت، دل های گنه کارشان را به آتش بکشد. تو را که ناموس حق بوده ای، دور از دست ها و چشم های نامحرم زمین دفن کردم. بگذار همه تا ابد بدانند دختر معصوم رسول خدا (ص) چنان از امت خویش در ستم بود که نخواست هیچ کس نشان مزارش را بداند. بگذار این بی نشانی، به نشانه اعتراضی ابدی در دل تاریخ جاودانه شود.

اینک من برای روزهای بعد از این غمگینم؛ روزهایی که باید بی تو نفس کشید و سکوت کرد و خون دل خورد. من برای این دنیای ستم کار و در غفلت غمگینم که از این پس قرار است نشانه های خداوند را بر روی زمین، یک به یک بیازارند و بر گمراهی خویش بیفزایند. از این پس اندوه من ابدی است؛ تا آن زمان که به تو بپیوندم.

شانه ای که پس از تابوت تو خسته و غمگین به خانه بازمی گردد، هیچ آرزویی جز ندیدن دنیا ندارد. دیگر دنیا با تمام فراخی اش برای من تنگ است؛ وقتی تو را در هیچ جای زمین نمی توان سراغ گرفت.

دیگر هیچ کس انگار در دنیا نیست؛ وقتی بین ازدحام مردم، بانوی بهشتی من حضور ندارد.

آه بانو! این کلبه محقر با تو فردوس برین بود برای من…، برای من و فرزندانی که دیگر طاقت نگاه های سوگوارشان را ندارم.

وقتی که تو بودی، سفره خالی و بی رونقمان گوارا بود؛ آنچنان که گویا مائده های آسمانی برایمان پهن بود و گرسنگی را کنار این سفره بی نان، با شمیم بهشتی تو از یاد می بردیم.

بانو! هنوز زمین نیازمندت بود. هنوز گرسنگان مشتاقند که در خانه تو را بکوبند و تو افطار فقیرانه خود و خانواده ات را انفاق کنی و با لب های روزه دار، از خداوند بشنوی که: «وَیُطْعِمُونَ الطّعَامَ عَلَی حُبّهِ مِسْکِیناً وَیَتِیماً وَأَسِیراً»

انشا تحقیقی

انشا تحقیقی

حضرت فاطمه زهرا(س) دختر حضرت محمد پیامبر بزرگ اسلام(ص)، همسر حضرت علی(ع) نخستین ستاره درخشان آسمان امامت و ولایت و مادر امام حسن(ع) کریم اهل بیت و امام حسین(ع) سرور جوانان اهل بهشت و حضرت زینب کبری(س) قهرمان کربلا می باشد، ایشان از هر نظر یک الگوی بی نظیر نه تنها برای زنان بلکه برای تمام عالم بشریت است.

۱۲ انشا در مورد شهادت حضرت فاطمه مناسب پایه چهارم تا هفتم

حضرت زهرا(س) در ۲۰ جمادی الثانی بین ۳۵ تا ۴۵ عام الفیل پیش از هجرت در مکه مکرمه چشم به جهان گشود و در ۱۳ جمادی‌الاول یا ۳ جمادی‌الثانی ۱۱ هجری قمری در مدینه ندای حق را لبیک گفت و شعیان هر سال در ایام فاطمیه، با برگزاری مجالس عزا، به سوگواری می پردازند.

در روایات شیعه، ۲ تاریخ برای شهادت فاطمه زهرا(س) وجود دارد، ایام فاطمیه در فاصله بین ۱۳ جمادی‌الاول تا ۳ جمادی‌الثانی است، مراسم ایام فاطمیه ۶ روز می‌باشد، ۳ روز در ماه جمادی‌الاول و ۳ روز در ماه جمادی‌الثانی.

ایام فاطمیه اول از ۱۳ تا ۱۵ جمادی‌الاول است و فاطمیه دوم از سوم تا پنجم جمادی‌الثانی می‌باشد که شیعیان به عزاداری برای شهادت حضرت فاطمه دختر پیامبر اسلام(ص) می‌پردازند.

روزی که حضرت فاطمه (س) به دنیا آمد پدر ایشان یعنی حضرت محمد (ص) و مادرش یعنی حضرت خدیجه (س) بسیار خوشحال و شاد بودند.

در آن زمان در بین مردم عربستان دختر دار شدن خوب نبود و هر کس پسری نداشت او را مسخره می کردند و می گفتند نسل تو ادامه پیدا نمی کند.

در حالی که بعد از تولد حضرت فاطمه (س) سوره کوثر به پیامبر نازل شد و این سوره در واقع جواب خداوند به افرادی بود که پیامبر را مسخره می کردند زیرا خدا به پیامبر فرمود که نسل آن ها ادامه پیدا نخواهد کرد.

پیامبر (ص) دخترش را خیلی دوست داشت و او را می بوسید و می گفت که فاطمه بوی بهشت می دهد.

حضرت فاطمه زهرا دختری مهربان و دوست داشتنی بود. او در دوران کودکی مادرش را از دست داد و زمانی که بت پرستان پیامبر را آزار و اذیت می کردند و در کوچه و بازار به سوی او سنگ پرتاب می کردند حضرت فاطمه با چشم پر از اشک از پدرش مراقبت می کرد.

به همین خاطر است که پیامبر به دخترش ام ابیها می گفت که یعنی فاطمه مانند مادر پدرش است. حضرت فاطمه (س) پاک ترین خانم دنیا است که از او نسل پاک به جای مانده است.

او با حضرت علی (ع) پسر عموی پیامبر و امام اول ما شیعیان ازدواج کرد و چهار فرزند یعنی امام حسن (ع)، امام حسین (ع)، حضرت زینب (س) و حضرت ام کلثوم (س) را به دنیا آورد.

حضرت فاطمه بعد از رحلت پیامبر و به دلیل اتفاقات تلخ بعد از آن صدمه دید و به شهادت رسید.

حضرت مهدی ۰عج) از فرزندان نسل حضرت زهرا (س) و آخرین امام ما شیعیان است و ما تولد مادرشان را به ایشان تبریک می گوییم.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ. إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ. فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ. إِنَّ شَانِئَکَ هُوَ الْأَبْتَرُ

به نام خداوند بخشنده مهربان. ما تو را کوثر دادیم. پس براى پروردگارت نماز گزار و قربانى کن. دشمنت‌ خود بى‌ تبار خواهد بود.

سوره کوثر در زمان به دنیا آمدن حضرت فاطمه (س) فرزند گران قدر حضرت محمد (ص) و حضرت خدیجه (س) بر پیامبر نازل شد چرا که در آن زمان پیامبر را به دلیل دختر دار شدن ابتر می نامیدند و خداوند این سوره را در شان حضرت فاطمه نازل کرده است.

این بانوی بزرگوار روز بیستم جمادی الثانی در شهر مکه به دنیا آمدند، در خانه ای که بارها جبرئیل بر پیامبر نازل شده بود.

ایشان در پیشگاه خداوند ۹ اسم مخصوص دارند: فاطمه، صدیقه، مبارکه، طاهره، زکیه، راضیه، مرضیه، محدثه و زهرا. اما نام رسمی ایشان فاطمه بود، این نام را حضرت رسول به امر خداوند برای دخترش انتخاب کردند.

مهم ترین کنیه ایشان ام ابیها بود که پیامبر برای ابراز محبت شدید خود برای آن حضرت انتخاب کردند زیرا پیامبر در برابر حضرت فاطمه می ایستادند و دست او را می بوسیدند و بسیار تکریم می نمودند.

آن بانوی پاک زندگی کوتاه دنیوی داشتند که سرشار از صبر و شکیبایی و ایمان و تقوا بود و از دامان ایشان و حضرت علی (ع) نسل بهترین انسان های جهان هستی و بهترین خلیفه های خداوند بر روی زمین رشد یافتند تا چراغ هایی باشند برای نشان دادن مسیر توحید برای ما انسان ها که از گمراهی نجات پیدا کنیم.

مادر یازده انسان برتر دو عالم در چنین روزی پا به دنیا نهاده است، روزی که حور العین و اهل بهشت نیز برای آن به هم تبریک و بشارت گفتند. ایشان آمدند تا زنان بی سرمشق و الگو نمانند و راه معنویت بی چراغ نماند.

انشا در مورد حضرت فاطمه زهرا (س) و توصیف ایشان

انشا در مورد حضرت فاطمه زهرا (س) و توصیف ایشان

وارث خانواده و ادامه دار سلسله از نبوت به امامت است ، سلسله ای از نسل آدم تا ابراهیم نبی، و هر آیینه که به آخرین حلقه رسید و فاطمه را عطا کردیم… آخرین حلقه اتصال از نبوت به ریسمان ولایت و امامت …

«عارفانه و عاشقانه ترین وصف از خلقت »

در عصری که ننگ دختر داشتن را با زنده به گور کردنش پاک می کردند ، در عصر جاهلیتی که مرد سالاری ،پدر سالاری حاکم بود ، ارزش های انسانی پایمال میشد و زن این ریحانه موجود فدای جاهلیت و تعصبات بی ریشه مدفون و در آغوش خاک می‌رفت …

همین زمان تاریخ از رفتار و برخورد عاطفی و خوش خلقی پیامبر بر دخترش می گوید، نمایش عاطفه، محبت و عشق ورزیدن پدری بر فرزند دختر و کوچکش؛

دختری که در کنار پدر بزرگ می شود، تربیت می شود، هم قدم و هم مسیر پدر می شود_ «ام ابیها» نام میگیرد!

پدری که از وداع برای سفرهایش فاطمه (س) آخرین کسی است که با او وداع می کند _بعد از هر سفر یا جنگ فاطمه (س) اولین کسی است که به سراغش میرود _نقل از تاریخ است پیامبر (ص) چهره و دستان مبارک فاطمه (س) را بوسه میزد [پدری دست دختر کوچکش را بوسه میزند]

اینگونه رفتارها و ابراز محبت در دوران جاهلیت یک انقلاب و دگرگونی عظیمی در سطح جامعه است !

چنین رفتار هایی چشمانی را می گشود، اینکه انسان ها از عادات غلط و رسم و رسومات سنتی و جاهلانه جداشوند و به حقیقت های انسانی و معرفتی دست یابند! این وجود، این حضور و رفتار انقلابی عظیم است!

پیامبر(ص) بسیار بر تکریم و توجه و توسل به اهل بیت و حضرت فاطمه زهرا (س) تاکید داشتند: مثل اهل‌ بیت من مثل کشتی نوح است؛ هر کس بر آن سوار شد نجات یافت و هر کس تخلف نمود درآتش افتاد.

انشا طولانی درباره حضرت فاطمه

در اندوه جگر سوز علی (ع) در مواجهه با فاطمه میان در و دیوار و گاه شستن صورت نیلی و بازوی کبود فاطمه ، هیچ هنرمند عارفی نتوانسته است مرثیه بسراید آنچنان که از عمق رنج آدمی در چروک های پیشانی علی خبر دهد و وسعت غم های خلقت را در پهنای اشک علی بشناسد و بشناساند.

روزگار غریبی است دخترم ! دنیا از آن غریب تر ! این چه دنیایی است که دختر رسول خدا را درخویش تاب نمی آورد ؟ این چه روزگاری است که ” راز آفرینش زن ” را در خود عمل نمی کند؟ این چه عالمی است که دردانه خدا را از خویش می راند ؟ روزگار غریبی است دخترم . دنیا از آن غریب تر . آنجا جای تو نیست ، دنیا هرگز جای تو نبوده است .

بیا دخترم ، بیا، تو از آغاز هم دنیایی نبودی . تو از بهشت آمده بودی ، تواز بهشت آمده بودی …

در این مبحث نگاه کوتاهی داریم به زندگی خانوادگی دختر محبوب رسول خدا که با وجود تمام محدودیت ها از جهات مختلف چه عظمتی را در طول عمر کوتاه نشان داده است .

نقش دختری حضرت زهرا : در شرایط سختی مثل شعب ابی طالب ، در یک شکاف کوه با همه گرسنگی ها و تشنگی ها و سرما و گرما و تنهایی پیامبر بدلیل فوت حضرت خدیجه و جناب ابی طالب در این دوران، دختری 7 ساله مثل یک مادر و مشاور و پرستار برای پیامبر بوده است در دوران سخت ترین محنت ها یک دختر کم سال به فریاد بزرگ ترین انسان ها می شتابد وام ابیها نام می گیرد.

ازدواج فاطمه (س) با نهایت سادگی: ازدواج حضرت زهرا (س) با مهریه و جهیزیه مثال زدنی صورت می گیرد و دختر شخص اول دنیای اسلام با سادگی و نهایت قناعت ازدواج خود را می گذراند.

شوهر داری فاطمه زهرا (س) : در طول ده سالی که پیامبر در مدینه بودند حدود نه سال آن جنگ های زیادی در بر می گرفت. دراغلب آنها امیرالمومنین هم شرکت داشته اند . ایشان خانمی است که همسرش مرتب درجبهه حضور دارد. از لحاظ اقتصادی هم مشمول آیه « ویطعمون الطعام علی حبه مسکیناً و یتیماً و اسیراً …» است که حقیقتا زندگی ای با قناعت را می رساند . در این حال هم مسئولیت نسبت به همسر خود و وظایف شوهر داری را ایفا می کند وهم مسئولیت در قبال پدر خود که رهبر دنیای اسلام است. وظیفه دارد تا شوهر خویش را تجهیز کند دل او را از گرفتاری های زندگی خالی کند ، به او دلگرمی دهد، فرزندان خود را به خوبی تربیت کند و …

تبعیت از شوهر : امیر المومنین (ع) در باره فاطمه زهرا (س) فرمود:

« ما اغضبتنی ولاخرجت من امری» همسرم حتی یک بار در طول دوران ازدواج مرا به خشم نیاورد و یکبار از دستور من سرپیچی نکرد.

حضرت فاطمه (س) با آن عظمت و جلالت در محیط خانه یک همسر است .

تاثیر بیش تر در تربیت فرزند: بدلیل مسئولیت سنگین حضرت علی (ع) درسفرها و جنگ ها و وظایف حکومتی تاثیر بیشتر تربیت حضرت زهرا بر روی فرزندان هویدا و آشکار است . و نتایج و ثمرات این تربیت مثال زدنی است .

مادری بی نظیر: تربیت دو معصوم و دو بزرگوار ، بی نظیر و نمونه بودن جنبه مادری این خانم است و عظمت و شخصیت حضرت زینب را می توانیم دست پرورده این مادر جلیل القدر بدانیم .

حال ای زن گرانقدر، وقت آن رسیده که ارزشهای معنوی این بانوی با عظمت را در روابط خانوادگی متجلی کنید . زنان مسلمان ایرانی در دنیای امروز رسالتی عظیم بر عهده دارند و به عنوان الگوی زنان جهان باید پیام متعالی خود را در عرصه های مختلف به نمود برساند .

زنان در زندگی خود ، باید زندگی فاطمه (س) را از جهت خردمندی و فرزانگی الگو قرار دهند و از بعد عبادت ، حضور در صحنه ، خانه داری ، همسرداری و تربیت فرزندان صالح از ایشان الگو بگیرند . زندگی ایشان نشان می دهد که زن مسلمان برای ورود به صحنه سیاست و میدان کار و تلاش و ایفای نقش فعال درجامعه ، همراه با تحصیل، عبادت، همسرداری و .. می تواند پیرو یگانه دختر پیامبر باشند .

انشای ساده درباره حضرت فاطمه زهرا برای کلاس چهارم

انشای ساده درباره حضرت فاطمه زهرا برای کلاس چهارم

حضرت فاطمه سلام الله علیها دختر گرامی حضرت محمد (ص) و یکی از برترین بانوان اسلام می باشند که در زمانی که پنج سال از زمان بعثت پیامبر گذشته بود به دنیا آمدند. مادر ایشان حضرت خدیجه می باشد که جزو زنان سرشناس مکه به شمار می رفت.

حضرت فاطمه در سن نه سالگی با پسر عموی خود یعنی حضرت علی علیه السلام ازدواج کردند و حاصل این ازدواج چهار فرزند به نام های حسن، حسین، زینب و ام کلثوم می باشد. ایشان برای همسر و فرزندان خود بهترین همسر و مادر بودند و از نظر اخلاق و ایمان جایگاه بسیار بالایی داشتند تا جایی همه زنان مسلمان از ایشان به عنوان الگو یاد می کنند.

گفته شده مقام حضرت فاطمه به قدری بالا است که خداوند سوره کوثر را در شان ایشان نازل کرده است. این بانوی بزرگوار برای همه مسلمانان به خصوص زنان مسلمان نماد پاکدامنی می باشند و در طول عمر کوتاه خود درس های زیادی به همه مسلمانان داده اند.

ایشان بعد از رحلت پیامبر رنج های زیادی را تحمل کردند و در نهایت در سن هجده سالگی در حالی که در اوایل جوانی بودند به شهادت رسیدند. سالروز شهادت حضرت فاطمه یکی از غمناک ترین روزهای تاریخ اسلام است و جهان اسلام با شهادت ایشان یکی از بهترین بانوان خود را از دست داده است.

مطلب مشابه: متن تسلیت خواهر [60 جمله غمگین و سوزناک عرض تسلیت درگذشت خواهر]

انشا درباره حضرت زهرا برای پایه پنجم

حضرت فاطمه زهرا (س) دختر گرامی پیامبر اسلام، همسر عزیز حضرت علی علیه السلام و مادر امامان معصوم ما شیعیان می باشند که به عنوان نمونه والای ایمان، تقوا و پاکدامنی در میان مسلمانان دنیا شناخته شده اند.

ایشان که به نام های زیبایی همچون مرضیه، زکیه، بتول و صدیقه نیز شناخته شده اند، نماد مقاومت در برابر ظلم و ستم می باشند و به عنوان الگویی برای تمامی زنان مسلمان نقش مهمی در انتقال اصول اخلاقی و اسلامی به نسل های بعد از خود داشته اند.

در تقویم ما روز میلاد با سعادت حضرت زهرا به عنوان روز مادر و زن ثبت شده است که نشانه احترام و علاقه زیادی است که ایرانیان به این بانوی بزرگ اسلام دارند.

حضرت فاطمه در زمانی که تنها هجده سال داشتند بعد از تحمل اذیت های فراوان و در اثر آسیب های وارد شده از سوی دشمنان به شهادت رسیدند و حضرت علی شبانه ایشان را به خاک سپردند.

سالروز شهادت این بانوی بزرگوار یکی از تلخ ترین روزهای تقویم است و ایرانیان همه ساله در ایام فاطمیه و به خصوص سالروز شهادت آن حضرت مراسم سوگواری در نواحی مختلف برگزار می کنند.

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا